Kaymaklı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.

Misyon: Kaymaklı İlkokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvikle artacağına inanan, eğitim öğretimin etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilimin ve kültürel faaliyetlerin olduğu bir okul olmak.

Başarılar: 2011 - 2012 Eğitim Öğretim yılında 1 Fen Lisesi, 3 Anadolu Öğretmen Lisesi, 8 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek Lisesi ve 9 Meslek Liseleri olmak üzere toplam 22 öğrencimiz bir üst ortaöğretim kurumuna yerleşmiştir.

Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası, Dalya Turnuvası, Yakan Top Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler: Üç Taş Turnuvası, Dokuz Taş Turnuvası, Mangala Turnuvası
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Mehmetçik Büyüktür, İyilikte Yarışıyoruz, Sıfır Atık, Okulum Temiz

Telefon - 03842182020

WEB - https://kaymakliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAYMAKLI BELDESİ HATİPOĞLU MAH. İBRAHİM KULULAR CAD. KAYMAKLI ILK OKULU BLOK NO 23 MERKEZ / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Merkeze bağlı Kaymaklı Kasabası 5000 nüfusa sahip olup merkeze 18 km uzaklıktadır.

Ulaşım Her 15 dk.´da bir minibüslerle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 18 km´dir.